Редактор: e-mail: Кадър: БТВЛидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че тази седмица

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЛидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че тази седмица
Коментари Харесай

Каракачанов за президентските избори: Обсъждаме няколко кандидатури, включително и моя

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разгласи, че тази седмица партията ще излезе със свое предложение за президентските избори. Самият той два пъти към този момент е бил претендент за държавен глава.

" Има няколко кандидатури, които обсъждаме, в това число моята, няма да укривам. Тази седмица ще го решаваме. Не ме изкушава този пост, тъй като действително видяно, аз съм стигнал моят връх на политическо развиване. Не ламтя за позиции, само че всяка една борба, ние във Вътрешна македонска революционна организация я възприемаме като борба за хрумвания и идея. Хора, които са изкушени да станат президенти и да са във властта, са доста, само че главното, което липсва е разговорът, единодушието и единството в българското общество и нация. Ще ви го кажа и като историк - аз не съм прочел страна, която да е била разединена, народ, който да е разграничен, и тази страна да е просперирала ", сподели Каракачанов в утринния блок на БТВ. Той бе безапелационен, че Вътрешна македонска революционна организация ще се явят сами на изборите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР